Pohja:

125 g leivontamargariinia

3 dl vehnäjauhoja

½ dl kylmää vettä

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Täyte:

2 tlk (à 200 g) tonnikalapaloja öljyssä

tuoretta tilliä

 

Päälle:

1 tlk (2 dl) vispikermaa

1 dl vettä

2 kananmunaa

¾ tl suolaa

¼ tl valkopippuria

 

1.Nypi rasva ja vehnäjauhot murumaiseksi seokseksi. Lisää vesi ja sekoita nopeasti tasaiseksi. Painele taikina piirasvuoan (halkaisija 26 cm) pohjalle ja reunoille.

 

2.Valuta tonnikalasta ylimääräinen öljy ja levitä kala tasaisesti piiraspohjalle. Silppua päälle runsaasti tuoretta tilliä. Sekoita kulhossa kerma, vesi ja munat. Mausta seos suolalla ja valkopippurilla. Kaada seos vuokaan. Kypsennä 200 asteessa alimmalla tasolla noin 45 min.