1 dl suolapähkinöitä

5 dl hienojakoista porkkanaraastetta

1 dl ananasmurskaa

2 dl öljyä

3 munaa

5 dl vehnäjauhoja

3 dl sokeria

3 tl leivinjauhetta

2 tl kanelia

Pinnalle:

200 g maustamatonta tuorejuustoa

3 dl tomusokeria (vähempikin riittää!)

2 tl vaniljasokeria

1.Voitele irtoreunainen vuoka

2. Murskaa pähkinät monitoimikoneessa.

3. Sekoita pähkinämurska, porkkanaraaste, ananasnurska, öljy ja munat kulhossa.

4. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää seos sitten taikinaan. Sekoita.

5. Kaada taikina voideltuun vuokaan ja paista kakkua uunin alatasolla 175 asteessa noin tunnin ajan.

6. Jäähdytä hyvin

7. Sekoita tomu- ja vaniljasokeri tuorejuustoon ja levitä seos porkkanakakun pintaan.

Vinkki: Voi tehdä ilman pähkinöitä.